Attila Hadnagy, cu ochii in lacrimi inaintea unei decizii foarte importante: "80-90 % m-am decis. M-am simtit foarte bine aici"

Attila Hadnagy, cu ochii in lacrimi inaintea unei decizii foarte importante: "80-90 % m-am decis. M-am simtit foarte bine aici"
Unul dintre cei mai importanti jucatori din lotul echipei FC Botosani, Attila Hadnagy, este pe punctul de a face o alegere importanta in cariera sa. 

Atti-GOL se gandeste sa se retraga acasa impreuna cu familia sa si sa joace in liga secunda, la Sepsi Sfantu Gheorghe. 

"80-90 % m-am decis. In mare ma gandesc la familia mea. E greu si pentru ei sa-i car numai dupa mine, dar mai sunt cei 10 % la care ma gandesc. Sper sa iau decizia cea mai buna. Am avut o discutie cu conducerea, dar vom vedea ce va fi. Eu mai pot sa ajut aceasta echipa. Eu as mai vrea sa raman. Daca nu era familia nici nu se punea problema, dar asa...ma mai gandesc. Daca vreau sa continui in Liga 1 raman aici, daca nu plec acasa la Sepsi, care a promovat acum in Liga a II-a. Nu vreau sa fiu antrenor, ca-mi apare par alb in cap. Nu cred ca pot fi un antrenor bun. Cea mai frumoasa amintire a fost cand am promovat. Am fost un grup unit, senzational. Golul cel mai frumos a fost cu Craiova. M-am simtit foarte bine aici, dar o sa vedem ce va fi. Nu o sa ma pot desparti asa usor de echipa asta, de suporteri. Ce am gasit aici nu am gasit nicaieri. Doi oameni minunati. Nea Valeriu si Nea Cornel, doi oameni cum nu gasesti in fotbalul romanesc, asa corecti. Am avut presedinti si la Brasov si la Petrolul, dar asa ca ei nu. Orice cuvant zice nea Cornel asa este. La el nu exista vedem, probabil.", a declarat Attila Hadnagy.

Antrenorul Leo Grozavu l-a felicitat pe fotbalist si i-a urat succes in cariera, indiferent de decizia pe care o va lua.

"Indiferent ce decizie ia Attila trebuie sa-i multumim pentru ce a facut aici. Suporterii trebuie sa-i multumeasca, pentru ca nu e usor sa vina un jucator de talia lui. S-a discutat mult cu el atunci. Attila si-a facut treaba foarte bine la Botosani. S-a adaptat foarte bine. Este un baiat de mare caracter si nu pot sa-i urez decat succes. Trebuie sa stie ca in mine are mereu un prieten, chiar daca poate la un moment dat a crezut ca eu am ceva cu el. Familia conteaza foarte mult si sunt convins ca ei au discutat mult inainte.", a spus Grozavu.

Attila Hadnagy are 99 de meciuri jucate la FC Botosani, din care 84 de meciuri in Liga 1 si a marcat 28 de golrui, din care 22 goluri in prima liga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
8

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
307

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
458

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...