Atentie, microbisti! Derby in aceasta seara in Anglia: Man. United - Man. City (ora 22:00)

Atentie, microbisti! Derby in aceasta seara in Anglia: Man. United - Man. City (ora 22:00)
Confruntarea de pe Old Trafford trebuia să aibă loc la începutul lunii martie însă disputa a fost reprogramată deoarece formațiile din Manchester au fost implicate atunci în Cupa Angliei.

Dacă pentru United aceasta este singura restanță din EPL, City are acum 3 partide mai puțin disputate decât liderul Chelsea, pe lângă derby-ul de marți cetățenii având amânate partidele cu Sunderland (etapa 26) și Aston Villa (etapa 29).

În aceste condiții, clasamentul din Premier League arată astfel: 1. Chelsea (69 puncte/ 31 etape), 2. Liverpool (65 puncte/ 30 etape), 3. City (63 puncte/ 28 etape), 4. Arsenal (62 puncte/ 30 etape), 5. Tottenham (56 puncte/ 31 etape), 6. Everton (54 puncte/ 29 etape) și 7. United (51 puncte/ 30 etape).

Acestea sunt formațiile care vor lupta până la finalul sezonului pentru titlu, un loc de Liga Campionilor sau de Europa League.



Chiar dacă a obținut o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Manchester United trece printr-o perioadă foarte dificilă în Premier League, fiind destul de departe în încercarea de a prinde un loc în top 5. Trupa lui David Moyes are 9 înfrângeri în acest sezon iar 5 dintre acestea au venit chiar pe teren propriu. De altfel, într-o ierarhie a meciurilor jucate acasă, United ocupă un dezamăgitor loc 12 (6 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri).

Pe lângă toate problemele de până acum, David Moyes trebuie să se descurce acum și fără Robin van Persie, olandezul accidentându-se serios în meciul din Ligă cu Olympiacos.

Van Persie va absenta de pe teren cel puțin 6 săptămâni, fiind în pericol să piardă chiar și mondialul din Brazilia.



De partea cealaltă, City este o favorită certă în lupta pentru titlu: în cazul în care formația antrenată de Manuel Pellegrini își câștigă cele 3 restanțe trece pe primul loc în clasament, la 3 puncte peste Chelsea.

Meciul tur dintre cele două formații ale orașului Manchester s-a disputat pe 22 septembrie 2013: City s-a impus atunci cu 4-1. Aguero a deschis scorul pe Etihad, Yaya Toure dublând avansul în prelungirile primei reprize. Aguero a semnat dubla imediat după pauză pentru ca Nasri să facă 4-0 în minutul 50. Gazdele nu au mai forțat apoi iar United a reușit golul de onoare prin Wayne Rooney, în minutul 87.

Manchester United - Manchester City este Live pe Eurosport, marți de la 22.00.

sursa: eurosport.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
15

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
82

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
304

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...