Astra si Steaua au remizat in Europa League! Sanse mici pentru stelisti la calificare!

Astra si Steaua au remizat in Europa League! Sanse mici pentru stelisti la calificare!
Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cu cehii de la Viktoria Plzen, intr-un meci din grupa E a Europa League.

Formatia lui Marius Sumudica a deschis scorul pe National Arena in minutul 19, prin Stan. Acesta a fost gasit excelent de Budescu cu o pasa geniala si a marcat cu putin noroc. Cehii au egalat insa dupa doar sase minute, cand Krmencik a punctat cu o lovitura de cap.

Plzen a dominat apoi tot meciul, a mai avut doua sanse mari de a marca, dar in cele din urma s-a terminat la egalitate. In cealalta partida din grupa, AS Roma a castigat cu 4-2 meciul cu Austria Viena.

In urma rezultatelor inregistrate joi, clasamentul grupei E arata astfel: 1. Roma 8p, 2. Austria Viena 5p, 3. Astra 4p, 4. Plzen 3p.

Etapa urmatoare vor avea loc meciurile Austria Viena - Astra si AS Roma - Plzen, pe 24 noiembrie de la 22:05.

Steaua, doar 0-0 cu FC Zurich

Steaua a facut inca un pas gresit in grupele Europa League si si-a diminuat sansele de calificare in primavara europeana. Formatia lui Laurentiu Reghecampf a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul echipei de liga secunda din Elvetia, FC Zurich.

Vicecampioana a avut o noua prestatie apatica, lipsita de viziune in jocul ofensiv. Steaua a avut o singura mare sansa de gol, in prima repriza, cand De Amorim a sutat defectuos dintr-o pozitie ideala. De asemenea, stelistii au cerut si un penalti dupa o tinere asupra lui Momcilovici.

In schimb, elvetienii au avut si ei doua sanse mari, dar Nita a fost de fiecare data la post. In cealalta partida din grupa L, Osmanlispor s-a impus pe terenul lui Villarreal, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Raul Rusescu.

Clasamentul dupa patru etape arata astfel: 1. Osmanlispor 7p, 2. Villarreal 5p, 3. Zurich 5p, 4. Steaua 3p

Etapa urmatoare, pe 24 noiembrie de la 20:00, vor avea loc meciurile Steaua - Osmanlispor si FC Zurich - Villarreal.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
161

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
250

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...