Astra Giurgiu s-a calificat in Play-Off-ul Europa League si vine la Botosani plina de optimism!

Astra Giurgiu s-a calificat in Play-Off-ul Europa League si vine la Botosani plina de optimism!

   gsp.ro

Astra a reuşit să se califice în play-off-ul Europa League pentru al doilea an la rînd, însă nu a mai evoluat la nivelul la care a făcut-o în turul cu Slovan, cînd a învins cu 3-0.

Giurgiuvenii au făcut multe greşeli în apărare, iar în plan ofensiv şi-au bătut joc de multe ocazii de gol, scrie gsp.ro. Scorul a fost deschis de Enache (37), după o pasă a lui Fatai şi lucrurile păreau să curgă într-un singur sens. Însă cehii au lovit de două ori pe finalul primei reprize prin Dubek (45) şi Obrocnik (45+4).

Acelaşi film s-a derulat şi în repriza a doua, cehii punînd presiune pe contra-atac, iar giurgiuvenii ratînd ocazii bune de gol. Balanţa pe tabelă a fost echilibrată de fostul căpitan al cîinilor, Laurenţiu Rus (83), după o pasă fenomenală a lui Budescu, iar Bukari a stabilit scorul final (89).

Astra învinge cu 3-2 şi se califică în playofful Europa League cu scorul general de 6-2, iar duminica va juca la Botosani cu echipa pregatita de Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
350

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
493

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
612

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...