Astăzi: UTA Arad - FC Botoşani, ora 15.00! Lupta pentru playoff continuă

Astăzi: UTA Arad - FC Botoşani, ora 15.00! Lupta pentru playoff continuă

FC Botoșani și UTA Arad se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiție internă doar de trei ori, fiecare și-a trecut în cont câte o victorie, iar o partidă s-a terminat fără gol marcat.

Primul meci a avut loc pe 31 octombrie 2020, FC Botoșani - UTA Arad 2-3.

Cea mai recentă dispută directă: 6 august 2021, FC Botoșani - UTA Arad 2-1, goluri marcate de Petar Petkovski, Hervin Ongenda, respectiv Ioan Hora.

Partida va consemna și o confruntare între cei mai longevivi antrenori activi din campionat, Laszlo Balint și Marius Croitoru, ambii fiind pe băncile tehnice încă din startul sezonului competițional 2019/2020.

Mediile de vârstă: 

UTA Arad - 26 ani și 11 luni;

FC Botoșani - 25 ani și 7 luni.

Arădenii au strâns în ediția curentă 10 meciuri fără gol încasat. De partea cealaltă, moldovenii au marcat cel puțin un gol în 11 dintre precedentele 12 deplasări din campionat.

Doar șase jucători din lotul arădenilor au înscris în sezonul actual, cele mai multe reușite fiind izbutite de tânărul și talentatul David Miculescu - 5 goluri.

Trei fotbaliști dintre cei 27 utilizați de Marius Croitoru pe durata primele 18 etape au strâns toate minutele în teren, aceștia sunt Eduard Pap, Christopher Braun și Bogdan Racovițan.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
6

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
9

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
97

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...