Astăzi, Universitatea Craiova - FC Botosani, în etapa cu numărul 11 din Superligă

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 15:00.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

FC Botoșani este în continuare singura echipă care nu a reușit să câștige nicio partidă după zece etape. Venirea lui Dan Alexa nu a avut un impact semnificativ asupra performanțelor, dar botoșănenii au bifat trei remize consecutive.
În ciuda rezultatelor nefavorabile, în deplasare, FC Botoșani a reușit să înscrie cel puțin un gol, cu excepția meciului cu Dinamo care s-a încheiat cu scorul de 1-0.

După ce Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, craiovenii trec printr-o perioadă dificilă în SuperLigă. Cu toate acestea, Dragoș Bon speră să obțină astăzi cele trei puncte.
„Cred că ne așteaptă o partidă dificilă, nu traversăm un moment foarte bun, nu este chiar o perioadă plăcută și trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne reabilităm câtuși de puțin. Venim după o perioadă nu tocmai favorabilă și lucrul acesta putem să-l depășim doar printr-un rezultat pozitiv și un joc bun.
I-am urmărit pe cei de la Botoșani, i-am analizat și sunt o echipă care funcționează foarte bine defensiv, nu își asumă riscuri pe construcție. Încearcă să practice un fotbal direct pe partea ofensivă și trebuie să avem mare grijă să nu fim surprinși, să facem o prevenție bună și să pune presiune din primul minut”
, a spus Dragoș Bon. (sursa fanatik.ro)

Craiovenii ocupă locul patru, cu 18 puncte, în timp ce FC Botoșani este pe ultima poziție în clasament, cu doar șase puncte.

Universitatea Craiova și FC Botoșani s-au mai întâlnit de 24 de ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte nouă victorii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Universitatea Craiova - FC Botoșani, echipe probabile:

UNIVERSITATEA CRAIOVA: 21. L. Popescu - 2. Vlădoiu, 6. Screciu, 34. R. Silva, 11. Bancu - 4. A. Crețu, 8. Mateiu - 37. Danciu, 28. Mitriță, 9. A. Ivan - 20. Markovic
REZERVE: 1. Lazar, 10. Baiaram, 12. Ndong, 14. Houri, 15. Badelj, 19. Koljic, 23. Căpățână, 24. Roguljic, 27. Kurtic
ABSENT: Zajkov (accidentat)
ANTRENOR: Dragoș Bon (interimar)

FC BOTOȘANI: 68. Ducan - 22. R. Benzar, 32. Șeroni, 40. Pius, 3. Mutombo - 12. Friday, 6. Dican, 8. Florescu, 93. Pinson - 10. N’Goma, 80. Cărăușu
REZERVE: 82. A. Ureche, 4. Hebling, 17. Camara, 24. Cioiu, 30. Țigănașu, 66. Mouaddib, 70. A. Gligor, 98. Casap, 99. Zabou
ABSENȚI: Mailat, Sadiku, Ilicic, Drole (accidentați), Gabriel David (suspendat)
ANTRENOR: Dan Alexa

Universitatea Craiova - FC Botoșani se va disputa astăzi, 1 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul "Ion Oblemenco " din Craiova.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...