Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

România întâlnește astăzi Norvegia, într-o partida crucială. În cazul unei înfrângeri, Norvegia ar rata calificarea la Euro, în timp ce România ar mai avea doar șanse teoretice.

Andone&Co vor fi susținuți de peste 30.000 de copii din tribune, aceștia profita de regulă UEFA, prin care copiii pot intra pe stadioanele suspendate.

La prima vedere, 2 dintre cei 3 botoșăneni din lot sunt anunțați titulari. Al treilea are șanse mici să fie titular, după prestația slabă din Feroe. O surpriza pe care o pregătește contra poate fi titularizarea "contestatului" Vasile Mogoș. Iată echipa probabilă:

Tătărușanu-Benzar, Burcă, Nedelcearu, Mogoș-Bordeianu, Marin-Hagi, Pușcaș, Mitriță-Keseru.

Andrei Burcă, fostul căpitan al FC Botoșani, actual la CFR Cluj a prins "transferul carierei".

Acesta va fi chemat de Cosmin Contra la echipa națională, în regim de urgență, după ce Dragoș Grigore s-a accidentat și nu va putea fi folosit în dubla cu Feroe și Norvegia.

De asemenea, alaturi de Andrei Burcă, și Iulian Cristea a fost convocat de Contra la națională, pentru a-l înlocui pe accidentatul Chiricheș.(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...