ASTAZI, ora 21:00: Steaua Bucuresti - FC Botosani! Arbitri, cote si echipele probabile!

ASTAZI, ora 21:00: Steaua Bucuresti - FC Botosani! Arbitri, cote si echipele probabile!
FC Botosani va intalni in aceasta seara, de la ora 21:00, in deplasare pe Steaua Bucuresti, campioana Romaniei si echipa cu cele mai mari sanse de a castiga trofeul de campioana si in acest sezon.

Partida va avea loc in Ghencea si va fi televizat de DigiSport 1, dar puteti urmari si LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

Jocul de luni seara va fi condus la centru de Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe - Covasna), ajutat la cele doua tuse de Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ) si Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna), in timp ce arbitri aditionali vor fi Amoraritei Mihai (Câmpina - Prahova) si Teodor Dragoş (Constanţa - Constanţa).

 La casele de pariuri, Steaua Bucuresti are o cota de 1,20 pentru victorie, in timp ce botosanenii au o cota de 15,00 pentru a produce socul in Ghencea. Pentru un egal, pariori primesc de 6 ori suma pariata.

Echipele probabile:

FC Botosani: Lazar - Patache, Ivanovs, Oltean, Acstinte - Danci, Tincu, Codoban - Vertelis, Stojkov, Fulop. Rezerve: Curileac, Ghinca, Juncanaru, Bordeanu, Puri, Dorrego.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Latovlevici, Szukala, Gardos, Varela - Sanmartean, Pintilii - Tanase, Stanciu, Popa - Chipciu. Rezerve: Nita, Filip, Prepelita, Parvulescu, Piovacari, Keseru, Iancu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
158

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...