Astăzi, ora 12:30, FC Botoșani - U Cluj

FC Botoșani o întâlnește astăzi, 6 mai, pe U Cluj în etapa a șaptea a play-out-ului Superligii.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Cluj!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, FC Botoşani și-a trecut în cont o singură victorie, clujenii au obținut două, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.
Prima confruntare a avut loc pe 7 octombrie 2013, FC Botoşani - U Cluj 1-1 (antrenori Cristian Popovici / Gheorghe Barbu).

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc în data de 25 februarie anul acesta, când U Cluj a adus victoria pe teren propriu, scor 2-0.
Înaintea acestui meci, cele două formații sunt despărțite de o lungime în clasament.

Ultimele două partide jucate, înfrângerea cu Petrolul și egalul obținut cu FCU 1948, îi situează pe jucătorii lui Flavius Stoican pe locul 5 cu un total de 27 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

U Cluj vine după o înfrângere, scor 2-3 pe teren propriu cu FC Voluntari, și ocupă poziția a 6-a cu 26 de puncte, acesta fiind ultimul loc care asigură prezența fără emoții la startul ediției viitoare a SuperLigii, distanța față de locul 7, ocupat de Chindia, fiind de patru puncte.

FC Botoșani - U Cluj se va disputa astăzi, 6 mai, pe stadionul Municipal din Botoșani începând cu ora 12:30.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...