ASTAZI: Halep o intalneste pe Sharapova la Turneul Campioanelor!

ASTAZI: Halep o intalneste pe Sharapova la Turneul Campioanelor!
Ambele jucatoare au reușit deja cîte o victorie în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor. Rusoaica și românca se duelează pentru prima oară în acest an, unul al revanșelor pentru numărul doi mondial.

Simona Halep contra Mariei Sharapova este duelul pe care mulți l-au așteptat la Singapore. El va veni astazi, incepand cu ora 13:30, in direct la Digisport si Dolcesport, împachetat frumos și cu o fundă mare, ca un cadou important. Un duel al jucătoarelor care deja au o victorie la Turneul Campioanelor. Şi o rivalitate care a trecut deja de perioada ei crudă.

Nu avea cum să fie altfel, mai ales că Shrapova și Halep s-au întîlnit de cinci ori, iar două confruntări au fost în finale, la Madrid și la Roland Garros, în 2014. Însă deocamdată este un duel dezechilibrat, fostul lider mondial cîștigîndu-le pe toate.

"Nu am învins-o niciodată, dar poate am o șansă aici. Am numai gînduri pozitive despre reîntîlnirea cu ea. Desigur, pot să înving, dar pot să și pierd. Nu contează foarte mult rezultatul, vreau doar să produc cel mai bun joc al meu împotriva ei și să fac o partidă mai bună decît cea de la Roland Garros. Știu cum să joc împotriva ei acum. Cred că este momentul potrivit să ne revedem", a spus sîmbătă Simona.

Victoria în fața rusoacei s-ar așeza perfect într-un șirag al revanșelor pe care românca și le-a luat în acest sezon față de unele jucătoare contra cărora nu mai experimentase gustul dulce al victoriei.

Garbine Muguruza, Kristina Mladenovic, Flavia Pennetta sau Victoria Azarenka au fost tăiate rînd pe rînd în 2015 de pe lista lui Halep. Shrapova, care după Wimbledon a mai jucat un singur meci, la Wuhan, a evitat să vorbească prea mult despre întîlnirea cu Simona.

"E un pas înainte pentru mine că mă aflu aici și mă simt sănătoasă. Nu contează cu cine joc în această situație, trebuie să mă îngrijorez mai mult pentru mine", a spus rusoaica.

După cinci înfrîngeri, poate a șasea oară va fi cea norocoasă pentru Simona. Răspunsul îl vom afla marţi.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
144

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
43

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
109

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...