ASTAZI: Grecia - Romania, in preliminariile Euro 2016

ASTAZI: Grecia - Romania, in preliminariile Euro 2016
Nationalele Greciei si Romaniei se vor infrunta duminica seara (de la ora 21:45, in direct pe TVR 1), in prima etapa a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016.

Intalnirea dintre cele doua reprezentative va avea loc la Pireus si vine la aproape un an dupa ce Grecia a eliminata Romania in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia. Fata de meciurile de anul trecut, Grecia si-a schimbat antrenorul, acum pe banca elenilor va sta italianul Claudio Ranieri, dar si incearca sa intinereasca lotul.

Astfel, sunt multi care o dau favorita pe Romania in partida de duminica seara. Claudio Ranieri se asteapta ca romanii sa fie insetati de revansa: "Ma astept sa priveasca acest meci ca pe o revansa. Tratam Romania cu respect, mai ales ca au un avantaj ca Liga 1 a inceput mult mai devreme decat campionatul din Grecia".

De partea cealalta, Piturca a declarat: "E un meci extrem de important. Ma astept la un rezultat bun, pentru a avea un tonus si moral ridicat pentru meciurile ce urmeaza".

Pentru aceasta disputa, Victor Piturca nu-l va avea la dispozitie pe Tanase, accidentat, in timp ce Goian e incert.

ECHIPELE PROBABILE:

GRECIA: Karnezis - Torosidis, Papastathopoulos, Manolas, Cholebas - Kone, Samaris, Christodoulopoulos - Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Antrenor: Claudio Ranieri.

ROMANIA: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Grigore, Rat - Pintilii, Hoban - Chipciu, Stancu, Maxim - Marica. Antrenor: Victor Piturca. Arbitru: Mark Clattenburg (Anglia).

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
51

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
35

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
117

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...