Astăzi: FC Rapid 1923 - FCU Craiova 1948, ora 20.00! Derby al orgoliilor în Giulești

Astăzi: FC Rapid 1923 - FCU Craiova 1948, ora 20.00! Derby al orgoliilor în Giulești

Etapa 25 a Superligii debutează vineri, iar al doilea meci al zilei este un adevărat derby. Rapid primește vizita lui FCU Craiova, iar ultimele dueluri dintre cele două echipe au fost intense.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Rapidul este singura echipă neînvinsă pe teren propriu în ediţia curentă, palmaresul acestora acasă cuprinzând nouă succese şi trei rezultate de egalitate.
Craiovenii sunt fără înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat decise pe teren, interval în care au înregistrat trei victorii şi două remize.
De la revenirea giuleştenilor pe prima scenă din 2021, cele două s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat craiovenii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

În ediţia precedentă, gruparea din Bănie a luat patru puncte din cele șase puse în joc în sezonul regulat, apoi, în play-out, s-a impus pe noua arenă din Giuleşti cu 3-2 (singurul duel dintre antrenorii Adrian Mutu şi Nicolo Napoli).

Cea mai recentă confruntare directă din Superliga României a avut loc pe 10 septembrie 2022, FC U Craiova 1948 - Rapid 1-0, gol marcat de Sekou Sidibe.
Partida ar putea consemna şi un duel între doi dintre cei mai tehnici jucători din Superliga României, Alexandru Ioniţă, respectiv Juan Bauza. Iată câteva comparaţii între aceştia (statistici din ediţia 2022/23):

Meciuri / goluri / pase decisive: Ioniţă - 22 j / două goluri / 9 assisturi; Bauza - 18 j / un g ol/ 4 assisturi.
Total şuturi expediate: Ioniţă - 17; Bauza – 37.
Medie pase reuşite pe meci: Ioniţă - 23; Bauza – 35.

Dribilinguri reuşite pe meci: Ioniţă - 4,5; Bauza - 4,8.
Total faulturi comise / suportate: Ioniţă - 14 / 10; Bauza - 14 / 57.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Mediile de vârstă ale jucătorilor:
Rapid 1923 - 25 ani şi două luni.
FC U Craiova 1948 - 24 ani şi 4 luni.

Ambele echipe au utilizat câte 27 de jucători, Horaţiu Moldovan (Rapid), respectiv Andre Duarte (FC U Craiova 1948) fiind singurii cu minute în fiecare etapă din ediţia în curs.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
15

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
380

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
221

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...