ASTAZI: FC Botosani - Steaua Bucuresti! Vezi cine arbitreaza!
SPORT

ASTAZI: FC Botosani - Steaua Bucuresti! Vezi cine arbitreaza!
A sosit momentul mult asteptat! FC Botosani va juca impotriva vicecampioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe stadionul Municipal.

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca brigada care fi oficia jocul cu stelistii sa fie condusa de Cristian Balaj din Baia Mare, ajutat de asistentii Alexandrei Cerei si Ciprian Dansa, in timp ce arbitrul de rezerva va fi Robert Dumitru.

Stelistii sunt favoriti la casele de pariuri, insa nu cu o diferenta foarte mare. Victoria Stelei are o cota de 2,20, in timp ce o victorie a botosanenilor este cotata cu 3,50. Cei care vor paria pe un rezultat de egalitate vor primi o cota de 3,20.

Partida dintre FC Botosani si Steaua va avea loc in direct pe Digisport 1, Look TV si Dolcesport 1 si va incepe de la ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
114

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
227

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...