ASTĂZI: FC Botoşani – Rapid, ora 21.30! Pentru podium

ASTĂZI: FC Botoşani – Rapid, ora 21.30! Pentru podium

FC Botoșani se duelează astăzi cu Rapid, în unul dintre cele mai interesante dueluri din acest start de campionat. Ambele echipe sunt neînvinse, având 13 din 15 puncte câștigate. Indiferent de rezultatul duelului de azi, ambele echipe vor rămâne pe podium cel puțin încă o etapă.

FC Botoşani vine după patru victorii la rând în campionat. De partea cealaltă, Rapid este singura din ediţia curentă fără gol încasat.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în ediţia 2014/2015, când FC Botoşani s-a impus acasă cu 3-0 (marcatori Martinus, Ngankam, Vaşvari pty) şi a remizat pe terenul Rapidului, scor 2-2 (goluri înscrise de E. Oriol, Săpunaru penalty / Ivanovici, Vaşvari pty).

De notat şi faptul că, la nivelul băncilor tehnice, Marius Croitoru şi Mihai Iosif se vor confrunta în premieră pe prima scenă.

Mediile de vârstă:

FC Botoşani - 25 ani şi 6 luni;

Rapid - 26 ani şi 7 luni, a doua cea mai mare din campionat.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
10

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
51

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
105

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...