ASTAZI: FC Botosani - Dinamo Bucuresti! Tombola cu PREMII pentru spectatori!

ASTAZI: FC Botosani - Dinamo Bucuresti! Tombola cu PREMII pentru spectatori!
FC Botosani va juca in aceasta dupa-amiaza, pe teren propriu, in ultimul meci din Liga 1 din acest sezon. Botosanenii vor primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti, unul din cele mai titrate cluburi din fotbalul romanesc.

Meciul, care va incepe la ora 18:00, va fi condus la centru de Adrian Cojocaru din Galati, ajutat la cele doua tuse de Marius Badea si Ionut Bobe.

Conducerea clubului FC Botosani a pregatit si o tombola cu premii pentru spectatori. Acestia vor primi niste taloane atunci cand vor intra pe stadion, urmand ca la pauza sa aiba loc o tragere la sorti.  

De asemenea, inainte de meci, FC Botosani il va premia pe cel mai titularizat jucator din Liga 1, dar si pe portarul Generatiei de Aur.

Partida din aceasta dupa-amiaza va fi transmisa in direct de Dolce-Sport si LIVE-TEXT de Stiri.Botosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
18

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...