ASTAZI: FC Botosani - CSMS Iasi! Arbitru contestat de ieseni!

ASTAZI: FC Botosani - CSMS Iasi! Arbitru contestat de ieseni!
FC Botosani va intalni astazi, incepand cu ora 17:30, pe stadionul Municipal, liderul surpriza al Ligii 1, CSMS Iasi.

Partida va fi condusa la centru de Adrian Cojocaru din Galati, suspendat deja de doua ori, dupa ce a gresit in favoarea botosanenilor. 

* FC Botoşani-U Cluj 1-0

Atunci, Adrian Cojocaru a inventat penalty-ul din care s-a înscris unicul gol al partidei. Adrian Cojocaru s-a ales cu o suspendare de 9 etape.

*Pandurii - FC Botosani 1-2 

- A fost primul meci a lui Cojocaru, dupa suspendare. Atunci arbitrul a indicat iniţial penalty după ce mingea trimisă de Matulevicius a lovit mâna lui Ngadeu în careu. Decizia, luată la semnalizarea asistentului Stelian Slabu, a fost însă anulată la protestele jucătorilor şi oficialilor de la Botoşani! 

- A dictat un 11 metri pentru ei în minutul 86, transformat de Vașvari, reușită care le-a adus oaspeților de atunci victoria. Decizia lui a fost iarăși eronată, faultul fiind comis în afara careului! În urma acestei faze, Cojocaru n-a mai "fluierat" în Liga 1 timp de 4 luni!

"Cine a făcut delegarea să și-o asume! Pe noi nu ne interesează trecutul lui Cojocaru, avem încredere că va arbitra corect, dar era mai bine să se evite astfel de speculații", a spus Florin Prunea, presedintele CSMS Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
541

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
165

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
434

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...