Astăzi: FC Botoşani - Academica Clinceni, ora 19:15

Astăzi: FC Botoşani - Academica Clinceni, ora 19:15

FC Botoșani și Academica Clinceni se întâlnesc astăzi, în etapa a 3-a a Play-Off-ului Ligii 1. FC Botoșani vine după un egal cu Craiova, în timp ce Academica Clinceni este singura formație care încă nu a obținut puncte, de la întrarea în Play-Off.

Patru victorii, nouă remize şi numai trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de ilfoveni pe teren advers în ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de ilfoveni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus. Au urmat două remize, 1-1 cu ilfovenii în postura de gazde şi 0-0 pe „Municipalul" din Botoşani.

Cea mai recentă întâlnire directă: 27 ianuarie 2021, Academica - FC Botoşani 2-1, goluri înscrise de A. Popa, T. Chunchucov şi M. Al Mawas.

Instalat în ianuarie 2018, Ilie Poenaru este cel mai longeviv antrenor activ în ediţia curentă. De partea cealaltă, Marius Croitoru ocupă locul secund în acest top (iunie 2019).

Mediile de vârstă

FC Botoşani - 26 ani şi 4 luni;

Academica Clinceni - 26 ani şi 7 luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
151

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
143

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
23

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...