Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoșani, ora 20.30. Un meci împotriva "lanternei roșii"

Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoșani, ora 20.30. Un meci împotriva "lanternei roșii"

FC Botoșani căută astăzi victoria împotriva unui adversar facil. Academica este singura echipă care nu a cunoscut gustul succesului în acest sezon, în dreptul ilfovenilor fiind consemnate doar două remize.

Gruparea din Clinceni a primit cel puţin un gol în fiecare meci din ediţia curentă.

Moldovenii sunt neînvinşi pe teren advers în campionatul actual, palmaresul acestora consemnând patru victorii şi un egal.

Academica şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus ilfovenii, un joc a fost câştigat de moldoveni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus. În campionat, au urmat două remize, 1-1 cu ilfovenii în postura de gazde şi 0-0 pe „Municipalul" din Botoşani.

Cea mai recentă întâlnire directă a fost şi confruntarea cu cele mai multe goluri marcate: 14 mai 2021, Academica - FC Botoşani 4-3.

Mediile de vârstă:

Academica - 26 ani şi 11 luni;

FC Botoşani - 25 ani şi 5 luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
110

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
23

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
425

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...