Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoșani, ora 20.30. Un meci împotriva "lanternei roșii"

Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoșani, ora 20.30. Un meci împotriva "lanternei roșii"

FC Botoșani căută astăzi victoria împotriva unui adversar facil. Academica este singura echipă care nu a cunoscut gustul succesului în acest sezon, în dreptul ilfovenilor fiind consemnate doar două remize.

Gruparea din Clinceni a primit cel puţin un gol în fiecare meci din ediţia curentă.

Moldovenii sunt neînvinşi pe teren advers în campionatul actual, palmaresul acestora consemnând patru victorii şi un egal.

Academica şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus ilfovenii, un joc a fost câştigat de moldoveni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus. În campionat, au urmat două remize, 1-1 cu ilfovenii în postura de gazde şi 0-0 pe „Municipalul" din Botoşani.

Cea mai recentă întâlnire directă a fost şi confruntarea cu cele mai multe goluri marcate: 14 mai 2021, Academica - FC Botoşani 4-3.

Mediile de vârstă:

Academica - 26 ani şi 11 luni;

FC Botoşani - 25 ani şi 5 luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
680

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
699

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
168

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...