Asta da lovitură! Noul Ngadeu sau Dawa ajunge la Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, pregătește o nouă lovitură de piața transferurilor. Acesta aduce în România un jucător de națională.

Este vorba despre Charles Petro, un mijlocaș defensiv în vârstă de 21 de ani din Malawi, care poate juca și pe postul de fundaș central.

La momentul actual, Charles Petro este legitimat la Sheriff Tiraspol, în Republica Moldova, însă contractul său expiră în luna decembrie a acestui an, spune Prosport.

Fotbalistul joacă pentru naționala statului Malawi a cărui selecționer este românul Mario Marinică (57 de ani). Românul a devenit selecționerul echipei naționale din Malawi în decembrie 2021 și a reușit să producă surpriza la Cupa Africii 2022.

Charles Petro a ajuns la Sheriff Tiraspol în februarie 2020, după ce a evoluat la Big Bullets, în Malawi.

În acest sezon al primei ligi din Republica Moldova, Charles Petro a jucat doar cinci meciuri până acum. În sezonul trecut a bifat 15 partide, în care a reușit să înscrie și un gol.

De când este la gruparea moldoveană, jucătorul malawian a evoluat în cinci partide din Liga Campionilor și alte trei în Europa League.

Urmărește totul despre meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani va juca împotriva FC Hermannstadt luni, 14.11.2022. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...