Aroganța dinamoviștilor la Botoșani! Ionel Danciulescu a INTERZIS presa la antrenament! FOTO
SPORT

Aroganța dinamoviștilor la Botoșani! Ionel Danciulescu a INTERZIS presa la antrenament! FOTO
Astra Giurgiu, Steaua Bucuresti sau Legia Varsovia sunt doar cateva dintre echipele mari care au venit sa joace la Botosani si toate au permis accesul reprezentantilor mass-media la antrenamente, 15 minute.

Dinamo Bucuresti, echipa care a pierdut cu ASA Targu Mures si Concordia Chiajna, nu au permis ca jurnalistii sa ia cateva cadre din timpul antrenamentului. In schimb, fotograful clubului a participat la antrenament pe toata durata acestuia.

Dinamovistii au ajuns la Stadionul Victoria la ora 16:30, insa niciun reprezentat mass-media nu a avut acces pe terenul de antrenament. Ionel Danciulescu, care facea ture de teren, a dat afara jurnalistii: "Mergeti dupa gard, mergeti dupa gard acum. Nu aveti voie". 

O lipsa totala de profesionalism din partea echipei Dinamo Bucuresti, care a trimis jurnalistii sa fotografieze si sa filmeze dupa gard.

Meciul dintre FC Botosani si Dinamo Bucuresti va avea loc sambata seara, incepand cu ora 20:30, pe Stadionul Municipal.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...