Arbitrul Denis Cretu a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in timpul unui meci de fotbal!
BOTOSANI

Arbitrul Denis Cretu a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in timpul unui meci de fotbal!
Arbitrul botosanean de Liga a III-a, Denis Cretu, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost lovit cu pumnul in plina figura de catre un oficial al unei echipe ce a retrogradat in Liga a V-a.

Duminica dimineata a avut loc, la Trusesti, meciul de baraj pentru promovarea/mentinerea in Liga a IV-a, intre Speranta Dumbravita (Liga IV) si Progresul Stefanesti (Liga V), care s-a incheiat cu victoria echipei din Stefanesti, scor (4-4) 6-5, dupa executarea loviturilor de departajare. 

Dumbravita a condus la pauza cu 2-1, insa la finalul celor 120 de minute scorul era 4-4, Progresul Stefanesti promovand in Liga a IV-a, dupa ce s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 6-5. La finalul meciului, delegatul echipei din Dumbravita, Sergiu Racu, nemultumit de prestatia centralului Denis Cretu, l-a lovit cu pumnul in figura, care a cazut inconstient pe gazon. 

"La sfarsitul meciului a venit spre centrul terenului si el tot ii spunea arbitrului "cat o sa ne mai furati?".Eu i-am zis ca s-a terminat meciul si sa mergem la vestiare sa analizam fazele. S-a dat doi metri inapoi si i-a tras un pumn lui Denis. Am chemat ambulanta, dar nu a mai fost nevoie ca si-a revenit si l-am dus eu la spital", ne-a declarat observatorul meciului, Ilie Andrici.

Evenimentul a fost inregistrat pe foaia de joc, iar delegatul celor de la Speranta Dumbravita risca o suspendare de 6 luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
26

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
593

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
190

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...