Anunţ BOMBĂ: FCM Dorohoi se desfiinţează!

Anunţ BOMBĂ: FCM Dorohoi se desfiinţează!
Echipa fanion a municipiului Dorohoi, FCM, care se află pentru al doilea sezon în Liga a II a este la un pas de desfiinţare.

Surse din cadrul staffului tehnic al echipei au declarat în exclusivitate pentru Opinia de Dorohoi, că în procent de 99% echipa nu va mai exista. Motivul desfiinţării în constituie faptul că omul de afaceri Victor Mihalache, cel care a susţinut financiar echipa din 2010 a decis să nu mai bage bani.

Este adevărat că Victor a băgat mulţi bani în echipa Dorohoiului. Gândiţi-vă că o singură deplasare a costat peste 100 de milioane de lei vechi, plus salarii, echipamente, au precizat aceleaşi surse.


Ba mai mult, ieri, luni 6 iulie, jucătorii au rămas şi fără echipamente de joc, acestea fiind preluate de reprezentanţii finanţatorului. Astăzi de pe stadion erau demontate şi bannerele publicitare ale firmelor administrate de Victor Mihalache.

Omul de afaceri nu a putut fi contactat, însă, Dorin Alexandrescu, primarul oraşului a confirmat parţial zvonurile. Am auzit şi eu ceva de acest gen însă nu pot să confirm oficial nimic. Echipa nu era a municipalităţii ci a domnului Victor Mihalache. El nu mi-a spus nimic oficial despre intenţiile sale. Trebuie spus că primăria asigura doar utilităţile şi terenul de joc, a declarat Dorin Alexandrescu.

El a mai spus că ar fi păcat ca Dorohoiul să rămână fără echipă de fotbal mai ales că după primul sezon a reuşit să se menţină în Liga II.

sursa: opiniadedorohoi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
26

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
37

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
351

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...