Antrenorul Flavius Stoican și-a prelungit contractul cu FC Botoșani până în 2025

Antrenorul Flavius Stoican și-a prelungit contractul cu FC Botoșani până în 2025

Clubul de fotbal FC Botoşani a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, prelungirea contractului cu antrenorul Flavius Stoican până în anul 2025.

„Numit antrenor principal al FC Botoşani în luna decembrie 2022, Flavius Stoican şi-a prelungit astăzi contractul cu gruparea 'roş-alb-albastră' până în 2025", se arată pe site-ul citat.

Preşedintele grupării din Botoşani, Cătălin Anton, a declarat că decizia de prelungire a contractului este un mesaj de încredere acordat tehnicianului.

„Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent dar şi rezultatele pe care le-a obţinut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acţionariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanţă la FC Botoşani", a spus Anton, potrivit AGERPRES.

În vârstă de 46 de ani, Flavius Stoican a fost numit antrenor principal la FC Botoşani la 10 decembrie 2022, în locul lui Mihai Teja care îşi reziliase contractul o lună mai devreme.

În actualul sezon, Stoican a mai antrenat echipa CS Mioveni între 24 august şi 1 octombrie 2022.

Tehnicianul le-a mai pregătit în cariera sa pe Dinamo II, Chindia Târgovişte, Dinamo Bucureşti, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi FC U Craiova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casa Memorială „Nicolae Iorga” marchează 152 de ani de la nașterea istoricului

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
50

Luni, 5 iunie 2023, aniversăm 152 de ani de la nașterea celui mai mare istoric român, Nicolae Iorga. Cu acest prilej, Casa Memorială „N. Iorga” din Botoșani, locul unde şi-...

Cum sunt batjocoriți mii de săteni din Botoșani. Blestemul apei și risipirea banilor

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
369

Deși au rețea de apă potabilă, localnicii dintr-o comună se chinuie fără apă de aproape trei decenii. De vină este o magistrală veche de alimentare pe care nu o schimbă nimeni. În plu...

Un medic botoșănean spune cum să te lași de fumat. Postul anti-tutun poate fi realizat în cinci zile

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
524

Fumul de țigară conține aproximativ 69 de substanțe cangerigene. Tocmai de aceea medicii consideră fumatul unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sănătate. Medicii DSP de la Botoșani spu...