Antrenorul Flavius Stoican și-a prelungit contractul cu FC Botoșani până în 2025

Antrenorul Flavius Stoican și-a prelungit contractul cu FC Botoșani până în 2025

Clubul de fotbal FC Botoşani a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, prelungirea contractului cu antrenorul Flavius Stoican până în anul 2025.

„Numit antrenor principal al FC Botoşani în luna decembrie 2022, Flavius Stoican şi-a prelungit astăzi contractul cu gruparea 'roş-alb-albastră' până în 2025", se arată pe site-ul citat.

Preşedintele grupării din Botoşani, Cătălin Anton, a declarat că decizia de prelungire a contractului este un mesaj de încredere acordat tehnicianului.

„Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent dar şi rezultatele pe care le-a obţinut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acţionariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanţă la FC Botoşani", a spus Anton, potrivit AGERPRES.

În vârstă de 46 de ani, Flavius Stoican a fost numit antrenor principal la FC Botoşani la 10 decembrie 2022, în locul lui Mihai Teja care îşi reziliase contractul o lună mai devreme.

În actualul sezon, Stoican a mai antrenat echipa CS Mioveni între 24 august şi 1 octombrie 2022.

Tehnicianul le-a mai pregătit în cariera sa pe Dinamo II, Chindia Târgovişte, Dinamo Bucureşti, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi FC U Craiova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași!

astăzi, 08:13
234

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
312

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
211

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...