Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

FC Botoșani s-a înțeles cu un club din Belgia și urmează să îl cedeze pe Andrei Chindriș. Fundașul va fi cedat în schimbul a 450.000 de euro, însă FC Botoșani va avea și bonusuri consistente, în funcție de evoluția jucătorului.

Nu se știe încă despre ce echipă este vorba, dar se preconizează că vorbim despre un club din partea a doua a clasamentului.

Anul trecut, FC Botoşani și Muscron au ajuns la un acord pentru fundașul român, însă Chindriș nu a fost de acord cu condițiile oferite și a rămas la Botoșani.

Anul trecut,  Chindriș refuzase un salariu de aproape trei ori mai mare decât avea el la Botoșani. A fost inspirat atunci, deoarece Muscron a retrogradat. Rămâne de văzut dacă va fi de acord cu actuala propunere.

Ieri, Cătălin Anton a recunoscut că există discuții pentru Chindriș.

"Deocadamtă nu s-a concretizat nimic, însă perioada de transferuri este destul de lungă. Chindriș este în continuare sub contract cu FC Botoșani, dar există patru oferte pentru el. Toate sunt din străinătate, el își dorește să meargă afară. Cu toții ne dorim o viață mai bună, este de înțeles.

Suma de transfer diferă în funcție de ofertă, dar niciuna nu este sub 400.000 de euro. Noi suntem un club privat, nu primim bani de la autorități, astfel că și transferurile de jucători sunt importante în alcătuirea bugetului", a spus Cătălin Anton, pentru Digi Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
12

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
166

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
28

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...