Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

FC Botoșani s-a înțeles cu un club din Belgia și urmează să îl cedeze pe Andrei Chindriș. Fundașul va fi cedat în schimbul a 450.000 de euro, însă FC Botoșani va avea și bonusuri consistente, în funcție de evoluția jucătorului.

Nu se știe încă despre ce echipă este vorba, dar se preconizează că vorbim despre un club din partea a doua a clasamentului.

Anul trecut, FC Botoşani și Muscron au ajuns la un acord pentru fundașul român, însă Chindriș nu a fost de acord cu condițiile oferite și a rămas la Botoșani.

Anul trecut,  Chindriș refuzase un salariu de aproape trei ori mai mare decât avea el la Botoșani. A fost inspirat atunci, deoarece Muscron a retrogradat. Rămâne de văzut dacă va fi de acord cu actuala propunere.

Ieri, Cătălin Anton a recunoscut că există discuții pentru Chindriș.

"Deocadamtă nu s-a concretizat nimic, însă perioada de transferuri este destul de lungă. Chindriș este în continuare sub contract cu FC Botoșani, dar există patru oferte pentru el. Toate sunt din străinătate, el își dorește să meargă afară. Cu toții ne dorim o viață mai bună, este de înțeles.

Suma de transfer diferă în funcție de ofertă, dar niciuna nu este sub 400.000 de euro. Noi suntem un club privat, nu primim bani de la autorități, astfel că și transferurile de jucători sunt importante în alcătuirea bugetului", a spus Cătălin Anton, pentru Digi Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se va desfăşura între 16 august şi 3 septembrie

astăzi, 09:47
25

Rata de promovare a examenului de bacalaureat a crescut cu 1,9% după rezolvarea contestaţiilor, ajungând la 75,2%.Şi numărul mediilor de 10 este mai mare după publicarea rezultatelor fi...

Calendar Ortodox: Aşezarea veşmântului Născătoarei de Dumnezeu în biserica Vlaherne; Sfântul Voievod Ştefan cel Mare

astăzi, 08:17
45

Astăzi pomenim mutarea din Nazaret a veşmântului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, petrecută în zilele dreptcredinciosului împărat Leon cel Mare (457-474). Veşmântul a...

Copil în stare critică din cauza unei acadele

astăzi, 08:03
607

O fetiţă de şase ani, din Botoșani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înecat cu o bucată de acadea.Nenorocirea a avut loc joi după-amiază, când fetiţa se ju...