ALEGERI AJF: Zanfirescu si-a prezentat PROGRAMUL! Duminica e ziua cea mare!

ALEGERI AJF: Zanfirescu si-a prezentat PROGRAMUL! Duminica e ziua cea mare!
Presedintele Comisiei Judetene a Arbitrilor, Bogdan Zanfirescu, unul dintre cei cinci candidati la sefia Asociatiei Judetene de Fotbal, si-a prezentat programul care vrea sa-l puna in aplicare in urmatorii patru ani, daca va fi ales presedinte peste fotbalul din judet.

Bogdan Zanfirescu a prezentat 16 puncte importante pentru revitalizarea fotbalului botosanean.

Acesta isi doreste sa aiba mai multe echipe inscrise in campionatul judetean, o colaborare mai buna cu DJTS Botosani, ISJ Botosani, dar si cu Jandarmeria si Politia, pentru a evita scandalurile din timpul partidelor.

Vezi mai jos programul lui Bogdan Zanfirescu:

1. Creşterea numărului de asociaţii sportive afiliate la A.J.F. Botoşani prin reafilierea asociaţiilor sportive retrase (Roma,Suliţa,Pomârla,Vorona, Paltinis,Cotusca , Concesti , Leorda , etc. ) şi prin înfiinţarea unor structuri noi în localităţile unde fotbalul nu este practicat intr-un cadru organizat ( Ripiceni , Dobârceni , Prăjeni,Copalau etc.) .

2. Optimizarea parteneriatelor locale în domeniul dezvoltării fotbalului amator prin colaborarea cu autorităţile judeţene şi locale pentru încurajarea participării tinerilor la activităţile sportive organizate de A.J.F. Botoşani.

3. Crearea unor facilităţi fiscale pentru asociaţiile sportive nou înfiinţate, inclusiv pentru juniori , cu referire la taxele de înscriere pentru primul an de participare .

4. Organizarea de întruniri periodice în diverse localităţi din judeţ la care să participe conducerea A. J. F. Botoşani şi reprezentanţii echipelor din zonele apropiate, pentru consultarea permanentă cu membrii afiliaţi,astfel incât problemele şi proiectele lor să aibă succes şi finalitate cât mai rapidă.

5. Creşterea eficienţei colaborării cu Jandarmeria Română şi cu ceilalţi factori , Poliţie, Politie Locală , pentru prevenirea şi combaterea violenţei pe terenurile de fotbal şi pentru asigurarea ordinii şi securităţii la jocurile din campionatul judeţean.

6. Colaborarea cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean în vederea organizării pe plan judeţean de competiţii pentru copii şi tineri (fete şi băieţi),pentru creşterea ariei de practicare a fotbalului în mediul şcolar.

7. Organizarea de competiţii pe teren redus, cu precădere în mediul primar şi gimnazial, pentru copii în vârstă de 5-14 ani, în care să conteze în primul rând participarea şi nu rezultatele.

8. Colaborarea cu alte asociaţii judeţene pentru organizarea de competiţii inter-judeţene pentru copii şi juniori,pe zone geografice,care să aibă ca scop pregătirea şi promovarea tinerelor talente.

9.Organizarea de competiţii de fotbal în sală în perioada de iarnă , pe zone geografice ,cu participarea echipelor afiliate interesate .

10.Evaluarea şi îmbunătăţirea infrastructurii bazelor sportive, acolo unde este cazul , astfel încît acestea să corespundă standardelor, iar competiţiile să se desfăşoare în condiţii de siguranţă .

11. A. J. F. Botoşani se va implica în susţinerea logistică a echipei câştigătoare a Ligii a IV-a, astfel încât aceasta să reuşească promovarea în Liga a III-a, precum şi a echipelor câştigătoare a campionatelor de juniori participante la fazele naţionale .

12.Transparenţa utilizării fondurilor bănesti , renegocierea contractului cu sponsorul actual sau atragerea altor sponsori ,pentru ca membrii afiliaţi să beneficieze în mod concret de beneficiile aceastei asocieri.

13. Atragerea de fonduri de la Consiliul Judeţean în vederea suportării de către acesta a unor cheltuieli legate de desfăşurarea competiţiilor sportive din judeţ .

14. Aplicarea şi respectarea regulamentelor F. R. F. şi ale A. J. F. Botoşani, ca o garanţie a corectitudinii şi egalităţii între toţi participanţii la competiţiile organizate de A. J. F. Botoşani, precum şi transparenţă şi echidistanţă în aplicarea Regulamentului Disciplinar.

15. Îmbunătăţirea şi finalizarea actualului site al A. J. F. astfel incât orice persoană care îl accesează să se poată documenta în toate aspectele legate de activitatea şi competiţiile organizate. Prin site se va realiza şi ţine evidenţa exactă a jucătorilor legitimaţi, a arbitrilor şi observatorilor, a conducătorilor şi antrenorilor,calendarul competiţional, delegări arbitri şi observatori,sanctiuni disciplinare,cartonase.

16. Consolidarea şi creşterea imaginii activităţii A.J.F. Botoşani printr-o colaborare permanentă cu mass – media locală, astfel încât activitatea noastră să fie reliefată publicului pasionat de fotbal.

Alegerile pentru functia de presedinte al AJF Botosani va avea loc duminica, la ora 12:00, la Restaurantul Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
357

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
620

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...