Alarmă la FC Botoșani! FIFA a blocat transferurile, Iftime a fugit să plătească datoria: „Aștept într-o oră să ne ridice interdicția!”

FC Botoșani a fost înștiințată marți că a primit interdicție la transferuri. Moldovenii susțin că au achitat între timp datoria și speră ca problema să se rezolve curând.

Alarmă la FC Botoșani! FIFA a blocat transferurile, Iftime a fugit să plătească datoria: „Aștept într-o oră să ne ridice interdicția!”

   Foto: gsp.ro

După anunțul venit de la FIFA, patronul Valeriu Iftime s-a informat asupra situației și a dispus miercuri plata a 80.000 de euro în contul transferului fundașului Charles Petro(22 de ani), internațional din Malawi. Și așteaptă ca forul internațional să ridice interdicția clubului, în orele ce urmează.

Mai ales că moldovenii vor să efectueze zilele acestea niște transferuri, să le înregistreze, pentru că țintesc salvarea de la retrogradare, arată Gazeta Sporturilor.

Chestionat de GSP.ro pe seama subiectului, patronul Valeriu Iftime a confirmat informațiile.

„Da, aștept într-o oră să se ridice interdicția. Am făcut o «moldovenească», fără să știm. În necunoștință de cauză. Fusesem înștiințați că Petro e liber de contract, iar copilul nu era. Așa că ne-am dat peste cap, ca voinicii, am achitat 80.000 de euro, totul este în regulă acum. Cum am intrat în interdicție, am și ieșit. Pregătim ceva zilele viitoare, v-am zis că vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, nu renunțăm la luptă”, a comentat Valeriu Iftime.

Petro a venit în ianuarie 2023 de la Sheriff Tiraspol. Este un fundaș polivalent, poate evolua atât în banda dreapta, cât și central.  A adunat 20 de meciuri de când e la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
517

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
53

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...