Ajunge ”Messi al portarilor” la FC Botoșani? Reacția lui Valeriu Iftime

„Messi al portarilor”, cum a fost poreclit de patronul echipei sale, a câștigat cu FCSB titlul, Cupa și Supercupa României.

Ajunge ”Messi al portarilor” la FC Botoșani? Reacția lui Valeriu Iftime

Andrei Vlad
Foto: Hotnews.ro

În utima perioadă au apărut informații conform cărora Andrei Vlad, goalkeeperul care își termină contractul cu actuala campioană a României la începutul anului 2025 (1 ianuarie), ar fi aproape de o mutare la FC Botoșani (mai ales că există șanse importante ca formația moldavă să-l piardă pe titularul Luka Kukic), arată digisport.ro.

Despre un eventual transfer al lui Vlad, supranumit ”Messi al portarilor”, la FC Botoșani a vorbit chiar patronul acestei echipe, Valeriu Iftime.

”L-aș dori pe Andrei Vlad, dar nu avem intenția de a-l lua în momentul acesta”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a recunoscut că și-ar dori ca echipa sa să beneficieze de serviciile lui Andrei Vlad, pe care-l consideră un portar valoros. Însă, omul de afaceri a spus că nu se pune problema ca în acest moment să-l aducă pe goalkeeper la formația moldavă, mai ales din cauza faptului că nu are un buget consistent la dispoziție care să suporte un eventual salariu mare al lui Vlad.

”Eu nu știu de Andrei Vlad la Botoșani. Cred însă că nu doar FC Botoșani îl vrea pe Andrei Vlad. L-aș dori, dar nu avem nici bugetul și nici intenția în momentul acesta. Este un portar bun, eu așa cred. Extraordinar, dar nu în momentul acesta pentru noi. Am deja trei portari și un copil care are 18 ani și poate intra”, a spus patronul celor de la FC Botoșani, la sportpesurse.

Andrei Vlad a fost adus de FCSB în vara anului 2017 de la Universitatea Craiova pentru 400.000 de euro. Însă, după mai multe gafe comise în trecut, acesta a devenit rezerva lui Ștefan Târnovanu (24 de ani), care, de aproape două sezoane, este titular incontestabil în poarta ”roș-albaștrilor”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...