Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

În urmă cu mai bine de opt ani, Bogdan a luat drumul străinătății împreună cu familia sa. Stabilit în Italia, adolescentul nu a renunțat la visul său: fotbalul. Astăzi, el este elogiat de presa italiană după ce, prin două goluri înscrise într-un singur meci, și-a dus echipa în finala turneului regiunilor.

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

 Bogdan Stauciuc  

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mulți ani în Italia, alături de părinți și de fratele său mai mic. 

Bogdan este atacant la echipa de tineret Granata Monsummano (satelit al FC Torino), în timp ce fratele său, în vârstă de 15 ani, este fundaș la echipa La Manciano.

Românul, pe care colegii și prietenii îl strigă Bomber, și-a câștigat renumele în urma talentului și tenacității cu care se luptă pe terenul de fotbal, scriu jurnaliștii italieni, citați de Rotalianul.ro. 

Mai mult, publicația italiană spune că cei de la Granata Monsummano au avut un sezon fericit datorită atacantului român. Cele două goluri ale sale din ultimul meci au permis echipei să se califice pentru faza finală a turneului regiunilor, categoria elevi, în detrimentul Basilicatei. 

"Suntem foarte fericiți, Bogdan joacă foarte bine și parcurge cu zâmbetul pe față un super sezon fotbalistic. S-a născut în România, iar în ultimii patru ani a activat la noi, în echipa de tineret. Sperăm că va continua în acest mod, să crească și să se dezvolte armonios ca om și ca sportiv. Între timp, îl vom antrena alături de ceilalți membri ai echipei, să poată apăra cât mai bine culorile regiunii noastre", spun antrenorii lui Bogdan. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) O nouă specialitate în cadrul Centrului Medical Ecomed

astăzi, 09:45
1

Centrul Medical Ecomed anunță completarea portofoliului clinic cu specialitatea UROLOGIE prin Dr. Vlad Rădășanu - medic specialist urolog ce va efectua consultații, instilații vezicale, î...

Invitatul de la Știri – Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani

Marţi, 15 Iunie 2021
521

"Invitatul de la Știri" a fost astăzi Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani și fost vicepreședinte al Consiliului Județean ...

Risc de inundații pe râurile Miletin, Bahlui, Siret și Prut cu posibile depăşiri ale “cotelor de apărare”

Marţi, 15 Iunie 2021
627

Hidrologii au instituit Cod Portocaliu pe Miletin și  Bahlui, până pe 17 iunie 2021, la ora 12:00 și Cod Galben pe râurile Siret și Prut până pe 17 iunie, la ora 24.00....