Adio Europa League? FC Botoșani este la mâna FCSB-ului, pentru a intra în preliminariile competiției

Adio Europa League? FC Botoșani este la mâna FCSB-ului, pentru a intra în preliminariile competiției

FC Botoșani a ajuns la mâna echipei lui Becali, pentru a fi sigură de un loc în preliminariile Europa League.

Pentru a prinde un loc de cupe europene, FC Botoșani trebuie să termine în primele 3 echipe. Totuși, în cazul în care o echipă aflată pe podium câștigă Cupa României, echipa de pe locul 4 va primi tichetele pentru Europe League.

FC Botoșani și-a dorit ca CSU Craiova sau FCSB să triumfe în Cupa României. Prima, CSU Craiova, a fost eliminată însă aseară, de Poli Iași, după un meci de "infarct".

În aceste condiții, FC Botoșani așteaptă o victorie a FCSB-ului, în seara asta, în disputa de la Sibiu, cu Hermanstadt.

Dacă FCSB va fi eliminată, cel mai probabil, o echipa de Play-Out va ajunge în Europa League, pentru că toate cele 4 echipe calificate în seminifale ar fi din Play-Out.

Până acum, Poli Iași, Sepsi și Dinamo au primit biletele pentru semifinale.

Probleme și cu licențierea

FC Botoșani are încă o șansă. Gaz Metan și Astra au probleme financiare și sunt șanse destul de mari ca acestea sa nu primească licență UEFA.

De asemenea, dintre cele 3 formații calificare până acum în semifinale, doar Sepsi nu are probleme și este sigura de primirea licenței UEFA. Dacă câștigătoarea Cupei nu este eligibilă pentru cupele europene, echipa de pe locul 4 va juca în preliminarii în locul acesteia.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
91

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
102

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
33

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...