ACS Poli are mari probleme de lot pentru partida cu FC Botoşani, decisivă pentru menţinerea în Liga 1. "Vedem câţi vom fi"

ACS Poli are mari probleme de lot pentru partida cu FC Botoşani, decisivă pentru menţinerea în Liga 1. "Vedem câţi vom fi"

ACS Poli îşi joacă una din ultimele cărţi pentru salvarea de la retrogradare joi seara, la Botoşani, începând cu ora 21:00. Dacă echipa timişoreană nu prinde barajul, va fi antepenutlimul joc al sezonului. Un sezon lung, iar "gladiatorii", aşa cum îi numeşte Adrian Neaga pe jucători, cad etapă de etapă, din cauza accidentărilor.

Cu toate aceste probleme, Adrian Neaga rămâne convins că Poli poate obţine o victorie la Botoşani. ”Din păcate, avem foarte multe probleme de lot. Vedem câţi vom fi. Trebuie să strângem 11,12, 13, 14. Să mergem la Botoşani, să scoatem maximum din acest joc. Poate, nu poate, sunt sigur şi sunt convins că vom scoate din aceste trei meciuri punctele necesare pentru a ne salva de la retrogradare. Eu sper ca jocul să se îmbunătăţească de la meci la meci. Sper ca la meciul de la Botoşani să avem aceeaşi dăruire, băieţii sunt caractere extraordinare, şi vom lua punct sau puncte. Pe mine mă intereseaza punctele. Aş vrea să repetăm jocul cu Mediaş şi să câştigăm. Sper să îi capacitez şi să aibă dorinţa de a câştiga, pentru că nu este nimic jucat”, a declarat antrenorul pentru prosport.ro.

Luni, ACS Poli a fost urmărită din tribune de fostul său jucător, acum secund la Botoşani, Marius Croitoru. Fostul mijlocaş a văzut partida alături de Vasile Curileac, care nu a prins lotul, şi cu care este înrudit.

ACS Poli are 23 de puncte şi e pe penultimul loc în play-out, 7. FC Botoşani rămâne pe locul 2 în play-out, cu 33 de puncte şi e salvată şi matematic de retrogradare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
12

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
30

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...