A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc

A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc
Fostul mare antrenor de atletism Nicolae Marasescu a incetat din viata in urma unui stop cardiac suferit in timp ce se afla internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Marasescu avea o stare de sanatate serios alterata dupa ce suferise o interventie chirurgicala la genunchi, in mai 2015, dupa cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Nicoale Marasescu s-a nascut pe data de 12 noiembrie 1937, la Bucuresti. A practicat atletismul de performanta, fiind legitimat la Steaua intre 1962-1966. El are in palmares si un titlu national la stafeta de 4 ori 100 metri, in 1965.

Palmaresul sau este insa unul important in postura de antrenor. Acesta le-a pregatit pe Natalia Andrei, Fita Lovin, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, dar si pe Sorin Matei si Petru Dragoescu.

A fost timp de 43 de ani antrenor, iar sportivii sai au bifat 27 de medalii la marile competitii internationale, de-a lungul timpului.

Ca oficial, Marasescu a fost si secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, fiind si fost membru COSR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
58

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...