3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această seară GSP a anunțat alți doi jucători care vor semna cu formația locală.

Până la sosirea sirianului, Valeriu Iftime și compania au adus deja la Botoșani doi fotbaliști din Occident. Un fundaș dreapta german, cu origini ghaneze, este vorba de Christopher Braun, 29 de ani, un apărător de 1,81 de metri care a crescut la Hamburg și-a mai jucat pentru Wilhelmshaven, Oldenburg, Wattensheid, Fortuna Sittard și OFI Creta.

În afara lui Braun a mai sosit o extremă dreapta și stânga daneză, cu origini marocane, Youssef Toutouh, 28 de ani, fost internațional U21 al nordicilor. Atacantul are 12 meciuri în Champions League pentru Copenhaga, plus alte 11 și un gol în Europa League! A jucat împotriva lui Real Madrid, Juventus, Porto, Ajax, Leicester și Galatasaray, printre altele.

FC Botoșani așteaptă alți doi jucători, care cel mai probabil vor fi prezentați săptămâna aceasta.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
150

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...