Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani

 Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani
FC Botoşani s-a impus fără emoţii în faţa fostei divizionare A Gloria Buzău pe care a învins-o fără emoţii într-un joc controlat de la un capăt la altul.

FC Botoşani a începutul returul la fel ca şi turul campionatului. 3-0 cu Gloria Buzău. Diferenţa este că acum a fost o victorie pe teren iar în tur la masa verde. Deşi se anunţa un joc echilibrat, nu a fost aşa şi elevii lui Cristi Popovici au fost net superiori Gloriei Buzău, o echipă modestă şi care nu a arătat mai nimic pe teren. Botoşănenii au deschis repede scorul prin atacantul Gabriel Boghian(10), venit în această iarnă de la Petrotub Roman.

Ghiceanu i-a centrat de pe partea dreaptă iar Boghian a îndeplinit o formalitate de la şase metri. Era 1-0 şi jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici păreau stăpâni pe joc. 14 minute mai târziu s-a reperatat faza din minutul 10 numai că de această dată Ghiceanu a centrat de pe stânga iar Boghian de la patru metri a dus scortul la 2-0. Partea a doua a primei reprize a aparţinut tot botoşănenilor dar dar Vaşvari şi Boroştean de câte două ori nu au reuşit să-l învingă pe Ştefan Leu, goalkeeperul oaspeţilor.

Repriza a doua a început tot cu FC Botoşani în atac şi duzpă un şut a lui Boroştean reţinut de Ştefan Leu, Matei avea să marcheze dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Gazdele rămân în atac şi Boroşani şi Ştefan Apostol îşi încearcă şutul dar scorul rămâne 2-0.

Oaspeţii prind curaj şi încearcă să revină în atac beneficiind de două oportunităţi de a marca dar fie intervenţia goalkeeperului botoşănean Prisacă fie imprecizia atacanţior buzoieni a făcut ca scorul să rămână 2-0.

Cu şapte minute înainte de final, FC Botoşani reuşeşte să marcheze şi golul trei prin Marius Matei atacantul împrumutat de la Oţelul Galaţi. Acelaşi Ghiceanu a centrat iar Mtei din foarfecă laterală a dusc scorul la 3-0. Finalul a aparţinut gazdelor care puteau să mai înscrie prin Ghiceanu din lovitură liberă dar portarul oaspeţilor a avut o intervenţie de excepţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
47

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
280

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...