Iftime, despre stadionul modern: "O idee genială. Aș participa oricând la un asemenea proiect"

 Iftime, despre stadionul modern: "O idee genială. Aș participa oricând la un asemenea proiect"

 Valeriu Iftime  digisport.ro

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, este de părere că un stadion modern construit la jumătatea distanței dintre Botoșani și Suceava ar fi "o idee geniala".

Totuși, Iftime este reținut când vine vorba ca un botoșănean și un sucevean să construiască ceva și asta din cauza rivalității fotbalistice dintre cele două orașe.

"Ideea este un genială. Eu cu colegii mei de la Elsaco vorbim despre asta de ani de zile, numai că patima fotbalistică între Botoșani și Suceava este una foarte bine știută. Un stadion făcut undeva în zona Dumbrăveni este formidabil, un stadion modern cu parcare, câteva magazine în zonă, este genial, o idee teribilă. Problema noastră este să văd eu că se pun la o masă doi botoșăneni cu doi suceveni să construiască, hai domnule să fim serioși. Ei se bat de la drum... . Știți cum se zice "e a noastră mai paiosilor, nu e a voastră". Oricum eu aș participa oricând la un asemenea proiect.", a declarat Valeriu Iftime.

Construcţia unui astfel de stadion ar urma să se facă cu fonduri europene, care pot fi atrase începând cu anul 2014.  

"Este vorba de un stadion cu o capacitate la 25.000-30.000 de locuri şi va fi fantastic pentru ambele judeţe.", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
398

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
422

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...