CUPA DARABANENI.RO a ajuns la a patra editie! VEZI regulamentul competitiei

 CUPA DARABANENI.RO a ajuns la a patra editie! VEZI regulamentul competitiei
Ziarul online Darabaneni.ro, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala Gimnazială "Leon Dănăilă" Darabani, organizează în perioada 7-12 octombrie 2013 competiţia de fotbal în sală Cupa Darabaneni.ro.

Meciurile vor avea loc în Sala de sport a Şcolii Gimnaziale "Leon Dănăilă" din Darabani, toate partidele fiind transmise în direct de televiziunea locală.

Prin bunăvoinţa unor sponsori locali, primele trei echipe vor fi premiate cu 1000, 700 şi 500 lei. De asemenea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani va oferi câştigătorilor echipament sportiv (mingi şi tricouri).

In premieră, competiţia se adresează tuturor practicanţilor de futsal din judeţul Botoşani, fie ei legitimaţi sau nelegitimaţi, sistemul de joc fiind 4+1.

Şi în acest an se vor folosi mingi de sală, iar numărul echipelor participante este limitat la 10. Taxa de înscriere este de 200 de lei de echipă.

Relaţii suplimentare şi înscrieri la tel.: 0754906930, 0764307073 sau 0746974844. 

Descarcă de AICI formularul de înscriere în competiţie.
 
Citeşte AICI Regulamentul complet al ediţiei a IV-a a Cupei Darabaneni.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
3

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
258

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...