Condusa cu 2-0 in minutul 5, CSS Botosani a revenit spectaculos in meciul cu LPS Iasi! Burlacu a facut SHOW! GALERIE FOTO

 Condusa cu 2-0 in minutul 5, CSS Botosani a revenit spectaculos in meciul cu LPS Iasi! Burlacu a facut SHOW! GALERIE FOTO

 Andrei Burlacu (penalty)  Ionut Tabultoc

Lideri dupa primele sase etape ale Campionatului National de Juniori Republicani, juniorii B de la CSS Botosani aveau nevoie de o victorie pentru a ramane pe primul loc si dupa etapa a VIII-a, care a avut loc duminica.   

Botosanenii au intalnit la Roma pe LPS Iasi, echipa aflata pe locul 4 inaintea meciului. Partida a inceput cum nu se putea mai rau pentru juniorii antrenati de Daniel Schiopu, in minutul 1, iesenii deschizand scorul. Peste inca 4 minute s-a facut 2-0 pentru LPS Iasi, insa in fotbal este stiut faptul ca 2-0 este un scor periculos.   

Jucatorii botosaneni au fortat, iar in minutul 10, Nicorici a redus in diferenta cu un sut de la 16 m lateral-stanga, balonul lovind bara inainte sa intre in poarta. Acatrinei a fost la un pas sa egaleze in minutul 15, insa singur cu portarul a trimis un lob putin pe langa poarta. Peste cateva minute acelasi Acatrinei s-a revansat si a sutat perfect de la 20 de m fix in vinclul portii iesene si a egalat.   

Antrenorul botosanenilor a fortat, iar in minutul 30 l-a introdus pe teren pe golgheterul campionatului (17 goluri in 6 meciuri), Andrei Burlacu.   

Dupa pauza a inceput festivalul de goluri. Burlacu a dus scorul la 3-2, inscriind cu poarta goala dupa ce a driblat portarul. Miculaiciuc a facut 4-2, dupa ce a primit o pasa de la acelasi Burlacu.

Scorul nu a ramas acesta. Burlacu a mai inscris 4 goluri, unul fiind din penalty, ducand scorul la 8-2. Botosanenii au mai ratat si o lovitura de la 11 m prin Nicorici.

In urma acestul rezultat, CSS Botosani ramane lider in clasament cu 19 puncte, in fata celor de la CSMS Iasi, in timp ce Andrei Burlacu a ajuns la 22 de goluri inscrise in 7 meciuri.   

CSS Botosani: Horopciuc - Cotiuga, Apostol, Bulmaga, Gradinaciuc, Anton, Apetroaie, Gradinaru, Acatrinei, Hraniciuc, Nicorici. Au mai jucat: Burlacu, Miculaiciuc, Hritcu, Bubutanu. Antrenor: Daniel Schiopu.  

Alte rezultate:   

Etapa 7 - duminica

Rapid CFR Suceava – FC Botosani (A)…1-3 (1-0)
Antrenor: Catalin Chirila  

CSS Botosani (A) - LPS Iasi…0-2 (0-1)
Antrenor: Sorin Iordache  

Rapid CFR Suceava – FC Botosani (B)…0-2 (0-1)
Antrenor: Cristi Frumuz  

GALERIE FOTO:





















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
1

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
22

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
49

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...