Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

Programe artistice, gală de premii și concertul Andrei au încheiat, târziu în noapte, prima seară dedicată cetățenilor cu ocazia aniversării orașului Dorohoi. Sute de oameni prezenți în public au savurat momentele puse în scenă, unii dintre ei plecând poate cu cea mai frumoasă amintire.

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susținute de grupuri vocale, tineri artiști și soliști vocali din oraș, ce au încântat pe cei prezenți prin muzică și dans. Seara a continuat cu Gala Performanțelor Școlare,unde pe scenă a urcat ing. Dorin Alexandrescu, primarul Municipiului Dorohoi pentru a îi premia și felicita pe cei mai buni elevi din cadrul școlilor și liceelor din oraș.

Este într-adevăr un moment deosebit, un moment la care țin foarte mult, dar dacă tot am urcat pe scenă, am să vă transmit și eu câteva gânduri. În primul rând, îmi doresc ca astăzi, în zi de sărbătoare, ca mâine în zi de sărbătoare, ca poimâine în zi de sărbătoare, de sărbătoare deosebită a Dorohoiului, să vă urez tuturor să aveți cele mai frumoase momente și din partea mea cele mai alese gânduri. Vă rog din suflet, în continuare, să fim mereu împreună”, a declarat ing. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

În cadrul galei, au fost premiați zeci de copii ce au obținut rezultate extraordinare la olimpiade și concursuri naționale, dar și elevii liceelor ce au trecut proba examenului de bacalaureat cu note peste 9,50.

Gala Performanțelor Școlare a fost momentul care a adunat mulțimea pregătind astfel piațeta „Grigore Ghica” să fie neîncăpătoare pentru momentul susținut de artista Andra.

Cântăreața mult iubită de dorohoieni a sosit în oraș în jurul orelor 14:00. Împreună cu staff-ul a fost cazată la o pensiune din apropierea scenei, de unde nu a ieșit până în momentul susținerii concertului.

Din primele informații vehiculate artista urma să susțină concertul în jurul orelor 19:00, însă aceasta a urcat pe scenă puțin după ora 21:00. Andra și-a făcut intrarea cu cortina trasă, lăsând astfel fanii câteva momente cu sufletul la gură.

Cu mulțimea de oameni ce au primi-o extrem de călduros, artista a susținut un concert live împreună cu formația, unde a încântat publicul cu o serie de hituri mult cunoscute. Atentă la cerințele publicului, Andra a fredonat melodii cerute de aceștia, inclusiv după o oră de spectacol s-a întors pe scenă și a mai cântat o melodie la cererea fanilor din public.

După spectacol Andra s-a retras în spatele scenei, în cortul special amenajat. Inițial, reprezentanții artistei și cei ce asigurau ordinea și protecția au lăsat clar de înțeles că nu se vor face poze și nu se vor da autografe. 

Cu toate acestea, zeci de oameni au așteptat și au insistat aclamând minute în șir numele acesteia, ca într-un final artista să își facă apariția, astfel câțiva norocoși au plecat fericiți și cu o amintire de neuitat.

Zilele orașului Dorohoi continuă, iar următoarele două zile vor fi dedicate Festivalului Concurs Internațional de Muzică Populară „Mugurelul”.

(Marina Halit)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...