Zeci de botoșăneni premiați pentru căsnicii de o trăinicie rară (video)

Zeci de botoșăneni premiați pentru căsnicii de o trăinicie rară (video)

Zeci de locuitori ai municipiului Botoșani au fost premiați, marți, într-un eveniment festiv organizat de Primărie, pentru căsniciile trainice pe care le-au desăvârșit.

35 de cupluri au celebrat 50 de ani de mariaj, o „nuntă de aur”, și alte patru cupluri au aniversat 60 de ani de căsnicie, o „nuntă de diamant”. Primarul Cosmin Andrei și angajați ai compartimentului de informații despre cetățeni au acordat premii bănești și buchete de flori.

„Vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut, în primul rând pentru orașul acesta, pentru faptul că aveți copii care locuiesc în municipiul Botoșani, care lucrează aici, aveți nepoți frumoși, sunt convins de lucrul acesta. Sunt încântat că vă pot felicita astăzi și cu prilejul împlinirii a 50 de ani de căsătorie sau 60 de ani de căsătorie, ceea ce nu este puțin. O viață de om cu multe încercări, cu aspecte frumoase, mai puțin frumoase, dar faptul că suntem aici trebuie să ne bucure și să îi mulțumim lui Dumnezeu”, le-a spus Cosmin Andrei invitaților.

Printre premiați se numără inclusiv fostul consilier județean Gheorghe Vâzdoagă și președintele Sindicatului Pensionarilor, Maria Paraschiv.

 

 











 

 

Spune-ne opinia ta