Vlad Plăcintă este cetățeanul de onoare al comunei Frumușica

Vlad Plăcintă este cetățeanul de onoare al comunei Frumușica

Coordonatorul Asociației „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă, a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Frumușica, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Vlad Plăcintă, în vârstă de 31 de ani, și-a dedicat cea mai mare parte din timpul său actelor de caritate și ajutorării oamenilor aflați în nevoie. Mereu a pus înaintea intereselor personale, cele ale copiilor bolnavi și care provin din familii defavorizate. Este omul care luptă pentru ca cei bătuți de soartă să zâmbească.

Din aceste motive primarul comunei Frumușica, Constantin Corneliu Bălășanu, împreună cu consilierii locali ai comunei, au hotărât să îl facă cetățean de onoare.

„Eu sunt obișnuit să trăiesc printre oameni. Nu am fost niciodată un singuratic și m-am bucurat tot timpul de prezența altor oameni, cu care m-am văzut întotdeauna cu plăcere, împărtășind cu ei atât bucuriile, cât și necazurile și încercând să le fiu de ajutor. Pe această cale mulțumesc Domnului Primar al Comunei Frumușica județul Botoșani, Constantin Corneliu Bălășanu și Consiliului Local Frumușica pentru acordarea titlului de cetățean de onoare. Eu vă mulțumesc că ați văzut aceste acțiuni ale mele în comunitatea pe care o administrați și pe care știu că o iubiți la fel ca mine”, a adăugat Vlad Plăcintă.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
196

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
119

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...