”Vin la Folk”: La Botoșani se va lansa sticla de vin de 3 metri înălțime

Un festival al vinului pe acorduri de chitară va avea loc, în acest weekend, în municipiul Botoșani.

”Vin la Folk” este invitația adresată publicului botoșănean de a degusta peste 100 de sortimente de vin și băuturi spirtoase, pe acorduri de muzică folk. Nu vor lipsi nici surprizele.

Manifestarea este organizată de către echipa Diasos Top Distrib SRL, cu sprijinul prietenilor și al partenerilor.

Doritorii de degustare de vinuri sunt așteptați sâmbătă, 23 septembrie, între orele 15.00 – 21.00,  precum și duminică, 24 septembrie, între orele 12.00 – 18.00.

Pentru public, taxa de participare este de 20 de lei, preț care include și paharul oficial al evenimentului.

”Este vorba despre o manifestare anuală la care participă crame partenere din țară și Republica Moldova. Vor fi prezenți cântăreți de muzică folk din Botoșani care vor întreține atmosfera, printre ei și artistul Liviu Ciulei”, a precizat Florin Hostiuc, reprezentant al organizatorilor.

Evenimentul are loc pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 119, în sensul giratoriu, în incinta unei firme de construcții unde organizatorul ”Vin la Folk” are un punct de desfacere cu showroom de prezentare.

”Cu acest prilej vom lansa și cea mai mare sticlă de vin. Este creația lui Gelu Rîșca, botoșăneanul intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare scenă turnantă. La noi a făcut cea mai mare sticlă de vin, care are 3 metri și 10 centimetri”, a completat Florin Hostiuc.

Fiecare participant va degusta cât va dori, în prețul celor 20 de lei achitați la intrare. Nu va lipsi nici mustul!

”Cu 20 de lei, îți iei prietenii și dușmanii și petreci o seară excelentă. Avem multe sortimente de vinuri, avem 12 crame confirmate în momentul de față din România și Republica Moldova. Vom face și must! Cei de la Cotnari ne-au alocat 40 de litri de must, dar și 150 de kg de struguri pentru a face must, la fața locului, cât se poate de tradițional”, a precizat Florin Hostiuc.  

Știri.Botoșani.Ro este partener al evenimentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...