Vezi ce artisti sunt invitati la Zilele Orasului!

Vezi ce artisti sunt invitati la Zilele Orasului!

Municipalitatea, impreuna cu firma care se ocupa de organizarea manifestarilor prilejuite de Zilele Orasului, a stabilit programul si artistii care vor concerta la Botosani.

Spectacolele vor avea loc in perioada 19-22 aprilie, scena urmand a fi amplasata in Centrul Vechi.

Pe 19 aprilie, incepand cu ora 18.00 va fi seara de muzica populara, urmand ca in perioada urmatoare sa se stabileasca ce artisti vor sustine spectacolul.

Pe 20 aprilie va fi Karaoke Stil si vor urca pe scena trupe locale, urmate de Bandidos si Nicola. Pe 21 aprilie, in program figureaza Karaoke Stil si trupe locale, si vor concerta Fara Zahar, Bandidos si Bogdan Ota.

In ultima zi de spectacole, pe 22 aprilie, vor urca pe scena trupe locale, Silvia Dumitrescu si Hara.

"Am incheiat un protocol de colaborare in Primaria Botosani si Events Management Company din Iasi. Este o firma organizatoare de evenimente care are relatii cu tot ce inseamna berari, ce inseamna terase, cu cei care vand mancare, au toata logistica necesara pentru organizarea unui astfel de eveniment si cu jocurile, scena, artisti, si zic ca e o colaborare buna. Primaria se obliga sa puna la dispozitia colaboratorilor tot ce inseamna spatiu, in Centrul Istoric, vom bloca seara si o bucata din strada Victoriei, in parcarea de la magazinul Elvila vor fi montate jocuri, vom asigura partea de salubrizare, de paza, de racord electric. Nu vom amplasa alti comercianti in zona respectiva decat cei care vor face contractul cu firma din Iasi", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita. 

Manifestarile prilejuite de Zilele Orasului se vor desfasura si pe parcursul zilei, cand vor fi organizate concursuri intre licee, intre scoli si vor oferi momente artistice trupe locale de dansatori si cantareti. Zilele Orasului se vor incheia cu un foc de artificii.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
19

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...