Veselie și culoare de Ziua Poliției Române la Botoșani. Oamenii legii au marcat evenimentul pe Pietonalul Unirii alături de copii curioși (video)

Veselie și culoare de Ziua Poliției Române la Botoșani. Oamenii legii au marcat evenimentul pe Pietonalul Unirii alături de copii curioși (video)

Astăzi, 24 martie, polițiștii botoșăneni au marcat 201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române și de activitate în slujba cetățenilor.

Pentru a celebra acest eveniment important atât la nivel național, cât și județean, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au sărbătorit pe Pietonalul Unirii alături de copii entuziasmați să cunoască oamenii în uniformă.

De asemenea, tehnica și mijloacele de intervenție au fost curiozități ale prichindeilor.

Ca în fiecare an, pe pietonal au fost prezenți oameni ai legii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului de Prevenire, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Biroului pentru Protecția Animalelor, Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, împreună cu o parte din tehnica pe care o au în dotare și autospecialele de poliție. 

De asemenea, câinele polițist, împreună cu conductorul său au oferit un „spectacol" de neuitat celor mici.

 

 

 

 

 

 














 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
715

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1118

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
634

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...