Trei pompieri din Botoșani sunt cei mai buni la tenis de masă! (foto)

Salvatorii botoșăneni nu doar că fac performanță și dau tot ce au mai bun la locul de muncă, dar ne dovedesc acestea și în timpul lor liber.

Trei pompieri din Botoșani sunt cei mai buni la tenis de masă! (foto)

Trei pompieri din Botoșani sunt cei mai buni la tenis de masă. Salvatorii au participat la Competiția „Cupa 28 februarie” la tenis de masă organizată cu ocazia Zilei Protecției Civile din Români.

Concursul s-a desfășurat în cursul zilei de luni în sala Clubului Sportiv din Botoșani și au participat mai mulți salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

Cei trei pompieri care au urcat pe podium sunt plutonier Andrei Ochian, plutonier Andrei Puiu și plutonier major Iulian Scripei.

Aceștia s-au remarcat prin precizia execuției, rapiditate, rezistență fizică și psihică. La final clasamentul se prezenta astfel: locul 1 plt. Andrei Ochian, locul 2 plt. Andrei Puiu și locul 3 plt. maj. Iulian Scripei.

„Felicitări tuturor participanților!”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
49

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
245

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...