Titlul de „Fermierul anului 2023” rămâne la Botoșani! (foto, video)

Anul trecut premiul a mers la un fermier tot din Botoșani.

Titlul de „Fermierul anului 2023” rămâne la Botoșani! (foto, video)

În cadrul evenimentului intitulat Balul Fermierilor au fost acordate mai multe distincții și premii fermierilor care s-au făcut remarcați în anul 2023. De asemenea, a fost acordat și titlul de „Fermierul anului 2023”.

Astfel, după multe emoții îndurate de toți fermierii și invitații prezenți în sală, a fost acordat și acest titlu, care a rămas în județul Botoșani.

Fermierul anului 2023 este Adrian Sauciuc, din comuna Ungureni, deține o fermă de 533 de capete de ovine și 441 de capete rasă pură.

„Nu am crezut în așa ceva. Nu este un secret, toată lumea din sala asta muncește la fel ca mine, suntem egali toți. Numai că trebuie să ne ridicăm din treaptă în treaptă”, a declarat Adrian Sauciuc, câștigătorul titlului de „Fermierul anului 2023”.

Adrian Sauciuc a primit din partea organizatorilor o statuetă cu titlul „fermierul anului” și un motocultor. Fermierul anului 2022 a fost Ionuț Munteanu, tot din județul Botoșani.

Distincții și premii pentru ceilalți fermieri!

În cadrul evenimentului au mai fost premiați fermieri pentru „prezentare excepțională a produselor din ferma proprie la rulotă”, „tânăr fermier cu performanță în sectorul vegetal”, „fermă de bovine performantă” și „cea mai frumoasă IE la bal”.

De asemenea, mențiunea le-a fost acordată fermierilor Macahon Constantin și Hîrlăoanu Gheorghe. Premiul al III-lea merge la Iordăchescu Geani, premiul II la Mărcires Marin, iar premiul I la Agafiței Ionuț.

În plus, unul dintre fermierii premiați nu a putut fi prezent în sală la eveniment, deoarece a ales să fie la protest în București. Premiul va intra în posesia acestuia ulterior.

Premiat a fost și organizatorul evenimentului, Ionică Nechifor, director al Stațiunii din Popăuți, care a primit din partea echipei sale un cățel de rasă.














 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1158

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
597

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...