TIANA, talentata botoșăneancă, a obținut Grand Prix la o competitie internațională desfășurată în Republica Moldova

TIANA, talentata botoșăneancă, a obținut Grand Prix la o competitie internațională desfășurată în Republica Moldova

În dată de 3 octombrie 2021 s-a desfășurat la Bălți, Republica Moldova, festivalul internațional Golden Dream, organizat de Armando Gukasyan, președinte al WAPA (World Association of Internațional Arts).

Competiția a fost o adevărată desfășurare de talente în domeniul vocal, al dansului, al modelingului și al actoriei. Juriul ,format din personalități ale lumii artistice a fost prezidat de Eugenia Ursu, organizatoarea prestigiosului festival din Moldova - Constelația Talentelor. România a fost reprezentată la masă juriului de renumitul compozitor Claudiu Bulete.

TIANA, micuța botoșăneancă, a fost singură concurență din partea României și a reprezentat cu succes țară. A reușit să impresioneze juriul și audiența obținând Grand Prix la categoria vocal.

La doar 11 ani TIANA are un palmares impresionant. În calitate de câștigătoare a Golden Grand Prix –Constelația Necunoscută  ediția a 49-a,TIANA a fost invitată să susțină un recital în weekendul 24-26 septembrie cu ocazia desfășurării ediției jubiliare 50 de ani .

În luna august,  Tiana a lansat cea dea două piesă originală - End Now. Piesă este creația surorii sale Ema Cilibiu-13 ani. Cele două și-au propus realizarea unui album de creații originale.

În prezent TIANA pregătește o colaborare internațională cu două artiste renumite.S e preconizează că surpriză să fie lansată până la sfârșitul anului 2021.

În anul 2020 TIANA a primit distincția INTERNAȚIONAL ARTIST JUNIOR 2020 la cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Universong, organizat în luna noiembrie 2020, în Insulele Canare.

Anul 2021 i-a adus distincția INTERNAȚIONAL YOUNG BALKAN VOICE 2021 precum și  SPECIAL PRIZE FOR EXCELLENCE ÎN SINGING.în cadrul festivalului Viva la Musica, Spania.

TIANA studiază canto la București cu marea soprana Anca Parlog.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(Foto) Talentata Sofia Țurcanu, micuța botoșăneancă ce promite un viitor strălucit în muzică

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1454

Sofia Olivia Țurcanu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” din Botoșani, la clasa de vioară, iar de la vârstă de 5 ani studiază c...

DSP: Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Botoșani, aproape de pragul de 9 cazuri la mia de locuitori

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
2006

În ultimele 24 de ore, 187 de botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid-19, potrivit statistici furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.82 dintre aceștia sunt din m...

Cele două minore dispărute vineri seară, identificate de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1825

Cele două adolescente dispărute vineri seară de la domiciliu au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Botoșani.Este vorba despre Ionescu Andreea Diana, în vârstă d...