Tiana, artista din Botoșani care a depășit granițele României cu vocea sa

Tiana, artista din Botoșani care a depășit granițele României cu vocea sa

Anul 2021 a debutat promițător pentru Tiana, care la doar 11 ani a devenit Artistul Lunii  februarie la  postul de radio The Mob Radio din America ce are audienta în 46 de țări ale lumii.

The Mob Radio are spectacole tematice în fiecare lună,  cu audiență de aproximativ 250.000 de ascultători pe show.

Producătorii The Mob Radio i-au organizat  Tianei și un show aniversar la împlinirea vârstei de 11 ani.

Timp de o ora s-au difuzat piesele Tianei și ale altei artiste a The Mob Radio (care a împlinit aceeași vârstă cu Tiana), timp în care Tiana a interacționat în chat cu cei care o apreciază. Audiența acestui show a fost spectaculoasa: peste 26.000 de adrese IP conectate.

La doar 11 ani, Tiana se afla și în playlistul Radio Top Charts din Franța si al radio RM Webradio din Belgia.

Deși activitatea online și pe Youtube este prolifică, Tiana iubește scena și nu ezită să participe la concursurile care sunt cu adevărat o provocare pentru orice concurent.

În perioada 30-31 ianuarie, Tiana a participat la festivalul Tonomatul Muzical din Slobozia. Acest festival a fost o adevărată desfășurare de talente. Cei mai talentați copii ai țării s-au întrunit și au pus în scenă 163 de numere de excepție.

Jurizarea a fost extrem de riguroasă și cu notele la vedere. Artista Nico a fost președinta juriului care, împreună cu Luminița Anghel, Ciro de Luca și Ovidiu Iordache, au avut misiunea extraordinar de dificilă de a stabili ierarhia în concurs. Au fost acordate două mari premii și unul i-a revenit Tianei - Marele Trofeu al Secțiunii Interpretare Pop Internațional.

Tot în acest concurs, Tiana a mai obținut și Trofeul Grupei pop romanesc și Trofeul Grupei pop internațional.

Finalul anului 2021 i-a adus Tianei, alături de Trofeul Grupei pop internațional, Trofeul Secțiunii pop românesc, la concursul Portativul cu Minivedete, organizat de Belle Arti și cu un juriu de exceptie prezidat de Aurelian Temișan.

Activitatea Tianei este apreciată și astfel ea a devenit cel mai tânăr artist susținut și promovat de agentia Dandelions Of Courage Entertainment din Canada.

Wanda Ryan, managerul agenției lucrează doar cu elita artiștilor consacrați și în devenire din America și estul Europei.

2021 este un an în care Tiana și-a propus lansarea a încă doua piese originale și o colaborare surpriză cu un artist internațional.

Deși muzica este pasiunea sa supremă, Tiana a reușit să îmbine activitatea extrașcolară cu cea școlară. Elevă în clasa a V a la Școala Generală nr.7 „Octav Băncilă” Botosani, Tiana a încheiat primul semestru cu media 10 pe linie.

 

Spune-ne opinia ta