Teatrul „Vasilache” s-a redeschis cu spectacol și daruri pentru copii defavorizați (fotogalerie)

Teatrul „Vasilache” s-a redeschis cu spectacol și daruri pentru copii defavorizați (fotogalerie)

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” și-a redeschis porțile, marți, cu un spectacol la care au participat gratuit zeci de copii aflați în situații de risc social, iar invitatul special a fost Moș Nicolae.

În baza unui contract în valoare de 510.000 lei, Teatrul „Vasilache” a investit pe partea de modernizare a sălii de spectacole, constând în echipamente de lumini, sonorizare și proiectoare inteligente. Noile echipamente sunt pe bază de LED pentru dinamica luminilor și realizarea de economii la consumul de energie electrică.

„Pentru anul viitor ne-am propus să finalizăm procesul de modernizare al sălii prin achiziția unui fundal LED care va aduce o noutate în privința decorului”, a declarat Marius Rogojinschi, directorul instituției de cultură.

La spectacolul „Nelu Gâscănelu”, primul de după modernizarea sălii, au asistat beneficiarii Centrului social de zi pentru copii defavorizați din Botoșani. Aceștia au primit cadouri de la Moș Nicolae, cu sprijinul primarului Cosmin Andrei.

„Majoritatea celor care frecventează Centrul social de zi nu a participat niciodată la o piesă de teatru așa că, în zi de sărbătoare, împreună cu actorii de la Teatrul „Vasilache” le-am oferit micuților o bucurie. Aceștia s-au putut întâlni atât cu „Nelu Gâscănelu” cât și cu Moș Nicolae. Nu există o anume perioadă pentru a face fapte bune și a aduce zâmbete pe fața micuților, există doar dorința sinceră de a ajuta”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Primarul asigură că 22 de tronsoane din periferia orașului devin șantiere anul acesta (video)

Vineri, 3 Februarie 2023
665

Zeci de străzi din periferia municipiului Botoșani vor intra anul acesta în procesul de modernizare, a anunțat primarul Cosmin Andrei, vineri, într-o conferință de presă.Potrivit...

Trei străzi de piatră intră în procesul de modernizare. S-a semnat contractul de lucrări (video)

Vineri, 3 Februarie 2023
935

Trei străzi din municipiul Botoșani devin șantiere luna aceasta. Contractul de atribuire a lucrărilor a fost semnat, vineri, de primarul Cosmin Andrei și constructorii care au câștigat lic...

Percheziții într-un dosar de braconaj cinegetic; polițiștii au aplicat amenzi de 9.000 de lei

Vineri, 3 Februarie 2023
397

Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 9 Vlăsinești efectuat, pe 20 ianuarie a.c., patru percheziții la adresele unor persoane din comunele Manoleasa și Mihălășeni, bănuite de practicarea...