Stagiu de traducere și de cercetare a operei eminesciene, dar și de rezidență pentru scriitori, la Memorialul Ipotești

Stagiu de traducere și de cercetare a operei eminesciene, dar și de rezidență pentru scriitori, la Memorialul Ipotești

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2023, un stagiu de traducere a operei eminesciene, un stagiu de cercetare și o rezidență pentru scriitori.

Acestea se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul anului 2023, contravaloarea stagiului, respectiv a rezidenței fiind de 5000 de lei.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiului se depun de către candidaţi, până în data de 28 aprilie 2023, prin poştă, la adresa: Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF) la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com.

Regulamentele de acordare a stagiilor și rezidenței poate fi consultat pe pagina Memorialului Ipotești.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Angajații Locativa, protest pașnic în fața Primăriei Botoșani împotriva hotărârii de desființare. „Este doar o răzbunare politică!” (foto, video)

astăzi, 15:34
612

Marți după-amiază, angajații S.C. Locativa S.A. s-au înarmat cu pancarte pe care au scris ceea ce îi nemulțumește. Salariații au protestat împotriva hotărârii de desfii...

Masa caldă într-o școală din Botoșani, între nemulțumirile părinților și cutiuța dorințelor! „Toți vor să găsim vinovați și e simplu, dar nu asta este soluția!” (foto)

astăzi, 13:07
797

Programul „Masă caldă”, care ulterior s-a transformat în „Masă sănătoasă”, este un instrument salvator pentru autoritățile care încearcă să combată fenom...

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
703

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...