Recital susținut de pianistul Bogdan Ota în prima seară a Festivalului „Sara pe Deal”

Recital susținut de pianistul Bogdan Ota în prima seară a Festivalului „Sara pe Deal”

Bogdan Ota va susține un recital în prima seară a Festivalului „Sara pe Deal”. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 – 27 mai, la amfiteatrul din Parcul Regional „Cornișa” din Botoșani, propunându-și să evidențieze artiști cu succes fulminant în străinătate, dar mai puțin cunoscuți publicului autohton.

„Sara pe Deal” a fost gândit că o platforma de susținere și recunoaștere a talentului și eforturilor artiștilor, scoțând la lumină adevărate comori muzicale. Pianistul și compozitorul Bogdan Ota și-a asumat ca pe o misiune personală prezentarea talentelor de excepție publicului iubitor de frumos din țară, înainte ca artiștii să pornească pe calea străinătății.

„Poate e momentul unei resetări a sistemului de valori astfel încât să nu mai ajungă nimeni să care copiatoare sau să facă lucrări de zidărie în țări străine”, a declarat artistul Bogdan Ota.

La cererea spectatorilor care nu pot să ajungă sâmbătă 27 mai, când Bogdan Ota va evolua pe scenă alături de Etnophonica, pianistul a decis să susțină un recital și pe 26 mai (prima zi de festival). Din nefericire, din cauza unor dificultăți tehnice de ultim moment, Luiza Zan Quintet nu vor fi prezenți pe scenă festivalului și ii vom putea ascultă într-o ediție viitoare.

Bogdan va prezenta vineri, 26 mai, lucrările care l-au consacrat, precum și reinterpretări ale unor piese arhicunoscute din repertoriul internațional. Vor fi două seri de poveste în care magia muzicii va opri timpul în loc.

 

 

Spune-ne opinia ta