„Rățușca cea urâtă” revine pe scenă pentru cei mai mici iubitori de teatru

„Rățușca cea urâtă” revine pe scenă pentru cei mai mici iubitori de teatru

„Rățușca cea urâtă” revine pe scenă, la Amfiteatrul „Cornișei”, prin actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, joi de la ora 19:00 și sâmbătă de la ora 10:00, respectiv pe terenul de sport al Școlii nr. 6, duminică, de la ora 10:00.

„În această săptămână, vă dăm întâlnire cu îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Cristian Andersen”, anunță instituția.

Florin Iftode,  Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu și Andrei Bordianu sunt actorii care dau viaţă personajelor din spectacolul „Răţuşca cea urâtă”, iar regia artistică şi dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Scenografia este realizată de către Mihai Pastramagiu, iar muzica este aleasă de către Cristian Lungu. Regia tehnică îi aparține lui Ioan Cristian Costăchel.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia.

„Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber”, menționează reprezentanții Teatrului.

Preţul unui bilet este de 12 lei.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacolele în aer liber! Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa, dezinfectant vă punem noi la dispoziţie! Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, mai transmite instituția.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
1

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
26

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
375

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...